Låter dig arbeta stående med din laptop även där du saknar ett höj- och sänkbart bord. GetUpDesk är praktisk att använda på arbetet, hemma, i sommarstugan eller till och med när du är ute och reser. Det är en smidig produkt som gör det enkelt att skapa en bra stående arbetsplats där du har ett vanligt bord eller en bänk. Get Up Desk är laminerad i vitt på ena sidan och grått på den andra så att du lätt kan välja vilken färg som passar dig. GetUpDesk tillverkas i Finland.

Sitt mindre – må bättre
Fler och fler av oss har datorn som huvudsakligt arbetsverktyg. Arbetet vi utför är måhända inte fysiskt krävande, men till och med en liten muskelanspänning under lång tid blir slitsamt för kroppen i längden. Ergonomi har blivit en viktig faktor för att förebygga arbetsrelaterade sjukdomar. En ergonomisk arbetsplats är en viktig del i att förebygga dyra sjukskrivningar.

Dessutom är det ju roligare att arbeta när man inte får ont av det, eller hur?

Nytt tillbehör

Med den extra skivan som tillbehör kan du koppla in ett externt tangentbord och en mus, vilket gör din arbetsstation ännu mer ergonomisk.

GetUpDesk Rack

Fäll ut din laptop maximalt och placera den i Get Up Desk Rack så får du upp skärmen i optimal höjd samtidigt som du frigör bordsytan så att du kan använda ett externt tangentbord och en ergonomisk mus.

GetUpDesk väska

En praktisk väska för förvaring och transport av din Get Up Desk light. Rymmer även rack och Gymba.

PRÖVA KOSTNADSFRITT GetUpDesk Light I 14 DAGAR